Home > Uncategorized > CEFI – Een overzicht van gedecentraliseerd crypto -financiële platform CEFI

Met behulp van een combinatie van traditionele financiële producten en technologieën biedt CEFI een alternatief voor beleggers die hogere opbrengsten zoeken. Het platform biedt een reeks producten voor institutionele en slimme beleggers.

CEFI is een gereguleerde vermogensbeheerder van crypto-asset-fondsen. Het bedrijf biedt ook een tokenisatie -oplossing. De productlijn van de bedrijven omvat een crypto-betaalpas en een rentedragende rekening. Het bedrijf hoofd van Asset Management is Stefan Schwitter, die eerder de afdeling Investment Solutions bij LGT Bank en EFG Bank leidde. Hij was verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de productlijn.

De gedecentraliseerde financieringsbeweging is bedoeld om het conventionele financieringssysteem te desinterameren. Het doel is om de markt te bevrijden van intermediairs en ontwikkelaars, waardoor een netwerk van onafhankelijke financieringsbedrijven wordt gecreëerd.

De opkomst van crypto-assets heeft veel regelgevende vragen gesteld. Een groeiend aantal landen heeft het gebruik van cryptocurrencies verboden. Anderen, zoals India, Indonesië, Egypte, Bolivia, Vietnam en Nepal de beste cryptomunten kopen, hebben de bankhandelingen beperkt.

Sommige speculanten geloven dat de technologie achter cryptocurrencies een game -wisselaar is. Andere mensen maken zich zorgen dat cryptocurrencies gewoon een bevlieging zijn. Ondanks hun aantrekkingskracht kan een gebrek aan historische gegevens voorspellingen maken van de toekomst van de valuta die moeilijk te peilen is.

Hoewel er verschillende factoren zijn om te overwegen bij het investeren in cryptocurrencies, is het belangrijk om uw investeringen zo klein mogelijk te houden. Een veel voorkomende richtlijn is om meer dan 10% van uw totale portefeuille te voorkomen. Daarnaast moet u uw portefeuille diversifiëren om het risico te verminderen.